Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Veiligheidsadvies Nederland verzorgt alle opleidingen en trainingen met betrekking tot beveiliging en veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Veel van deze trainingen worden specifiek voor uw situatie en organisatie op maat gemaakt en worden bij u op locatie gehouden. Desgewenst ook 's avonds, 's nachts of op zaterdag. Wij passen ons geheel aan uw bedrijfsvoering aan. Zo behaalt u optimaal rendement uit de trainingen, zowel voor de organisatie als voor de medewerkers.

Veiligheidsadvies Nederland verzorgt onder meer de volgende opleidingen:

De cursus is verplicht voor uitvoerende werknemers van bedrijven met een VCA-certificering en voor uitvoerende werknemers die risicovolle werkzaamheden verrichten op diverse locaties.

De cursus is verplicht voor operationeel leidinggevenden van bedrijven met een VCA-certificering en voor operationeel leidinggevende die leiding geven aan, of toezicht houden op, uitvoerende werknemers.

De cursus is verplicht voor operationeel leidinggevenden en intercedenten van bedrijven in de uitzendbranche met een VCU-certificering. 

De door de wetgever verplichte basisopleiding is bedoeld voor werknemers die met de bedrijfshulpverlening worden belast binnen een organisatie.

De wetgever verplicht de werknemers die reeds een certificaat bedrijfshulpverlening hebben behaald door middel van een jaarlijkse herhalingsdag hun BHV-kennis op peil te houden.

Volgens de arbeidsomstandigheden wet- en regelgeving wordt geëist dat de werkgever ervoor moet zorg dragen dat zijn werknemers voldoende zijn voorgelicht en bijgeschoold, zodat veiligheid en gezondheid tijdens de werkzaamheden voldoende gegarandeerd zijn.

Elke werknemer die tijdens het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden een vorkheftruck bedient, is verplicht vanuit de Richtlijn Arbeidsmiddelen hiervoor een passende opleiding gevolgd te hebben.

Elke werknemer die tijdens het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden een reachtruck bedient, is verplicht vanuit de Richtlijn Arbeidsmiddelen hiervoor een passende opleiding gevolgd te hebben.

Elke werknemer die tijdens het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden een stapelaar bedient, is verplicht vanuit de Richtlijn Arbeidsmiddelen hiervoor een passende opleiding gevolgd te hebben.

Elke werknemer die tijdens het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden een EPT bedient, is verplicht vanuit de Richtlijn Arbeidsmiddelen hiervoor een passende opleiding gevolgd te hebben.

Elke werknemer die tijdens het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden een hoogbouwtruck bedient, is verplicht vanuit de Richtlijn Arbeidsmiddelen hiervoor een passende opleiding gevolgd te hebben.

Elke werknemer die tijdens het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden een hoogwerker bedient, is verplicht vanuit de Richtlijn Arbeidsmiddelen hiervoor een passende opleiding gevolgd te hebben.

Dit programma is bedoeld voor alle leidinggevenden die bij de uitvoering van hun dagelijkse taken direct of indirect te maken hebben met toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werkvloer zoals afdelingshoofden, teamleiders etc.

Vanuit de CAO voor het bouwbedrijf is er de verplichting dat u over een deskundigheidscertificaat moet beschikken indien u werkzaamheden verricht langs de weg.

Wij komen graag bij u langs om toe te lichten wat dit voor uw organisatie kan betekenen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!