Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

De cursus is verplicht voor operationeel leidinggevenden van bedrijven met een VCA-certificering en voor operationeel leidinggevende die leiding geven aan, of toezicht houden op, uitvoerende werknemers.

Met het volgen van deze cursus wordt in één keer voldaan aan de eisen die de VCA-certificering aan de scholing van leidinggevende stelt. Men leert welke specifieke veiligheidseisen en voorschriften bij de uitvoering van werkzaamheden in acht moeten worden genomen. Ook leert men vaardigheden om de werknemers zo gezond en veilig mogelijk te laten werken.

Tijdens deze eendaagse cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:
* Arbowet
* Hoe ontstaat een ongeval?
* Het bevorderen van veilig werken
* Veiligheidsprocedures
* Taak-risico-analyse
* Bedrijfsnoodplan
* Gevarenbronnen
* Toxicologie
* Ergonomie
* Risico's en beheers- maatregelen
* Persoonlijk beschermingsmiddelen
 
Deze cursus wordt mondeling verzorgd waarbij er, naast het bespreken van de leerstof, veel aandacht is voor het maken en bespreken van proefexamens. Daardoor weet u welke onderwerpen u beheerst en aan welke onderwerpen u extra aandacht moet besteden.
 
Aan het einde van deze cursus zal aansluitend het VOL-VCA-examen worden afgenomen door een ECABO erkend Examencentrum VCA. Indien deze met een positief resultaat wordt afgesloten ontvangt men een VOL-VCA diploma en een pasje op creditcardformaat dat voor tien jaar geldig is.

Wij komen graag bij u langs om toe te lichten wat dit voor uw organisatie kan betekenen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!